تعداد نمایش:12616
امتیاز: 1 2 3 4 5 6


بروزرسانی : دوشنبه 25 آذر 1387
منبع : جام جم آنلاین
ببر بنگال ، نماد قدرت - گالری تصاویر به همراه توضیحات کامل
ببر بنگال
ببر بنگال
ببر بنگال
ببر بنگال
ببر بنگال
ببر بنگال
ببر بنگال
ببر بنگال
ببر بنگال
ببر بنگال
ببر بنگال علی رغم قدرت و نیرویش که این جانور درنده را به یک نماد تبدیل کرده ، جانوری است که نسل آن به شدت در تهدید انقراض قرار دارد. دنبال کردن رد ببر بنگال نشان می دهد که این جانور باشکوه و با هیبت موجودی ورای آن شکارچی هراس آوری است که انسان با شنیدن نامش آن را تجسم کرده و لرزه به اندامش می افتد. ژرار داوید، عکاس فرانسوی یک مسافر همیشگی هند است. او در هر یک از سفرهایش به جستجوی ببر بنگال و تجدید دیدار با این درنده باشکوه می رود. سفری کوتاه به جنگل های هند و در پی رد ببر بنگال همراه با ژرار داوید.

ببر به دلیل خطوط روی بدنش از سایر درندگان متفاوت است. شکل این خطوط با توجه به زیستگاه های ببر در نقاط مختلف آسیا تفاوت می کند اما در هرحال بهترین استتار برای این جانور در زیستگاه جنگلی اش است.
درگذشته نسل گونه های ببر در سراسر خاک آسیا گسترده بود. ببر جانوری است که برای بقا نیاز به فضای زیستی گسترده ای دارد. شکار بی رویه اما از آن مهمتر جنگل زدایی در زیستگاه های ببر موجب شد که نسل این جانور در بسیاری از نقاط آسیا منقرض شود.
هم اکنون 5 زیر گونه از ببر باقی مانده است که مشهورترین آنها ببر بنگال است.
در اوایل قرن بیستم تعداد 40 هزار ببر در هند زندگی می کردند اما امروز کمتر 1500 ببر در هند باقی مانده که آنها نیز به شدت در تهدید انقراض هستند.
ببر یک جانور تکرو است و حاضر نیست قلمرواش را با سایر ببرها تقسیم کند. تا کنون نسل 3 زیرگونه ببر شامل ببر مازندران ، ببر بالی و ببر جاوه به کلی منقرض شده است.
تصویر یک جفت ببر نر و ماده بنگال در داخل یک برکه. ببرها برخلاف سایر گربه سانان از آب بدشان نمی آید و شناگر ماهری نیز است. ببرها در سن 3 سالگی بالغ می شوند.
ببر یک شکارچی شبرو است. قدرت دید ببر مانند سایر درندگان در تاریکی فوق العاده است اما برخلاف اغلب درندگان قادر به تشخیص رنگ ها است.
تصویر دو توله ببر بنگال. توله ببرها در بدو تولد تا مدت حدود دو هفته نابینا هستند. ماده ببر ابتدا به توله هایش شیر داده و اندک اندک برای آنها شکارهای کوچکی را می آورد. مدتی بعد توله ببرها مادرشان را در شکار همراهی می کنند. توله ببرها تا زمان بلوغ همراه مادرشان می مانند.
ببرها در طول شب شکار می کنند. با اینکه ببر در مسافات کوتاه جانور پرسرعتی است اما اغلب ترجیح می دهد به جای این که خود را خسته کند ، دست از تعقیب شکار بردارد. ببرها معمولا یا از پهلو و یا از عقب به صورت غافلگیرانه به شکارشان حمله می کنند.
ببر به دلیل جثه بزرگ و قدرتش هیچ دشمن طبیعی ندارد و انسان تنها شکارچی ببر محسوب می شود.
نظر خوانندگان در مورد اين مطلب ارسال نظر شما
سلام.ممنون از اطلاعات مفیدتون.ببر سلطان بی چون و چرای جنگل و حیواناته.- سعید
ببر بنگال بینظیرترین حیوان موجود است از متن و عکس متشکرم- ببر بنگال
درود بر شما.
سپاس فراوان از شما،فقط همین رو می تونم بگو.
- میلاد
بابت اطلاعات مفیدتون متشکرم. من عاشق ببر بنگالم و هر مطلب جالب و تازه ای رو در موردش می خونم. اطلاعات بیشتری داشتین ممنون میشم به ایمیلم بفرستین- بهناز
بهتر است تو ضيحات مفصلتري در مورد فرق گونه هاي مختلف ببرها داداه شود . در كل اطلاعات و تصاوير مناسب بودن با تشكر از شما ذوالفقاري- zolfaghari
عكس هاي بيشتري اضافه كنيد- ali
خواهش میکنم یک کم بیشتر توضیح دهد- ناشناس